ZANDHUIZEN – Op de Bekhofweg in Zandhuizen is in de nacht van zondag op maandag een 27-jarige man uit Beilen overleden bij een eenzijdig verkeersongeval. De hulpdiensten waaronder de brandweer van Oldeberkoop en een traumahelikopter werden rond 02:30 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Bekhofweg in Zandhuizen. Bij aankomst werd duidelijk dat er twee personen betrokken waren bij het ongeval. De bestuurder van het voertuig werd op de plek van het ongeluk gereanimeerd, maar medische hulp mocht niet meer baten. De bijrijder, een 25-jarige man uit Bergen op Zoom, werd na stabilisatie overgebracht naar het ziekenhuis, Hoe ernstig zijn verwondingen zijn, is niet bekend. De forensische opsporing verkeer heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek verricht naar de toedracht van de aanrijding. De ravage na het ongeval was groot. De hulpdiensten zijn enige tijd bezig geweest met de berging van het voertuig. De auto raakte bij het ongeval total loss, het motorblok en diverse onderdelen lagen verspreid over de weg en in de bosschages. Ook werd een boom ontworteld bij de aanrijding. Berginsbedrijf Hooikammer heeft het voertuig geborgen. De Bekhofweg was in de loop van de ochtend weer vrijgegeven voor het verkeer.