APPELSCHA – Zaterdagavond omstreeks 23:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding op de N381 bij Appelscha. Ter plaatse bleken twee voertuigen met elkaar in botsing te zijn gekomen. De voertuigen kwamen na de botsing in de berm en in de bosrand tot stilstand. De hulpdiensten waaronder de brandweer van Appelscha en het hulpverleningsvoertuig van brandweer Oosterwolde waren snel ter plaatse en hebben met enkele omstanders zich ontfermd over de slachtoffers. Eén slachtoffer is na stabilisatie overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De N381 was tussen Terwisscha en de Roggeberg lange tijd afgesloten voor het verkeer. De forensische opsporing verkeer kwam ter plaatse om uitgebreid onderzoek te gaan verrichten naar de oorzaak van de aanrijding. Volgens omstanders zou een van de voertuigen een inhaalactie te hebben verricht. De politie kon bevestigen dat een van de slachtoffers een 19-jarige man was uit Leeuwarden. Ook zou een van de bestuurders niet in het bezit zijn geweest van een rijbewijs.