OOSTERWOLDE – Dinsdagochtend omstreeks 08:10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de kruising De Knolle met de Weper-N919 in Oosterwolde. Eenmaal ter plaatse bleek er twéé personenauto’s met elkaar in botsing te zijn gekomen. Eén van de voertuigen wilde afslaan naar De Knolle uit de richting van Veenhuizen. De bestuurster zag daarbij een aankomende auto, uit de richting van Oosterwolde, over het hoofd. De ter plaatse gekomen ambulancepersoneel hebben twéé De bestuursters nagekeken op eventueel aanwezig letsel. De verwondingen vielen dusdanig mee dat vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk was. De ter plaatse gekomen politie heeft in afwachting van een bergingsbedrijf het verkeer geregeld. Het verkeer ondervond enige hinder van het ongeval. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het voertuig te bergen.