Oosterwolde: aanrijding met letsel

Donderdag 22-07-2004 omstreeks 15.30 uur vond op de Schrappinga een aanrijding plaats. Een 21-jarige automobilist uit Echten kwam vanuit de richting Oosterwolde. Getuigen hadden gezien dat de bestuurder in de laatste bocht de auto vermoedelijk met een te hoge snelheid in de berm kwam, in een slip raakte en via de bermsloot tegen een dam reed. Hierdoor werd de auto gelanceerd en kwam tegen een boom aan de rechterzijde van de weg en op de weg kwam de auto tot stilstand. De bestuurder bleef nagenoeg ongedeerd. Twee inzittenden, een 24-jarige inwoner uit Parrega en een 14-jarige inwoner van Hartwert zaten bekneld. Brandweer heeft beide uit de auto gehaald. Per ambulance zijn de beide inzittenden overgebracht naar het AZG in Groningen. De 14-jarige had een rechterbovenbeenbreuk en een open rechterarmfractuur en mogelijk inwendig letsel. De 24-jarige een hersenschudding en gekneusde ribben. Gezien het rijgedrag van de bestuurder werd zijn rijbewijs ingevorderd.