OOSTERWOLDE – Woensdagmiddag omstreeks 15:40 uur werden de hulpdiensten grootschalig gealarmeerd voor een voertuig te water op de N381-Venekoterweg in Oosterwolde. Ter plaatse bleek de bestuurder van een personenauto de macht over het stuur te zijn verloren, De bestuurder kwam hierbij met zijn voertuig in de berm terecht en kwam vervolgens in de sloot tot stilstand. Bij aankomst van de hulpdiensten zat de bestuurder nog in het voertuig. De brandweer heeft samen met het ambulancepersoneel de persoon uit het voertuig gehaald. De persoon is ter plaatse gecontroleerd op eventuele verwondingen, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. De gealarmeerde korpsen van, Jubbega, Assen en Groningen waren niet meer nodig en konden retour kazerne. ook het mobiel medisch team (MMT) was niet meer nodig en werd gecanceld. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen en heeft het voertuig geborgen.