ZEVENHUIZEN – Zondagavond omstreeks 19:35 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Oudestreek in Zevenhuizen. Ter plaatse bleek de bestuurder van een personenauto door een nog onbekende oorzaak van de weg te zijn geraakt en op een boom te zijn gebotst. De hulpdiensten die snel ter plaatse waren hebben de bestuurder voorzien van medische hulp. De ter plaatse gekomen ambulancemedewerkers kregen ondersteuning van een tweede ambulance. Na stabilisatie is het slachtoffer met ernstige verwondingen met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verder behandeling. De Forensische opsporing verkeer kwam ter plaatse om onderzoek te verrichten naar de toedracht van de aanrijding. Het verkeer ondervond geen hinder van de aanrijding. Een berger kwam ter plaatse om het voertuig te bergen.