Vrouw beland met auto op de kop in parkeerlift

OOSTERWOLDE – Donderdagmiddag even voor 18.00 uur vond er bij een parkeergarage aan de Stationstraat in Oosterwolde een eenzijdig ongeval plaats. De bestuurster van een personenauto reed door een nog onbekende oorzaak door de gesloten liftdeur en belandde met haar voertuig op de kop in de autolift.

Omstanders verleenden eerste hulp aan de vrouw. De vrouw werd met behulp van de brandweer uit haar voertuig bevrijdt. Ambulancepersoneel en het MMT uit Groningen ontfermden zich vervolgens over het slachtoffer. De vrouw is met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het voertuig uit de lift te halen. Omdat dit in eerste instantie niet lukte word vrijdag verder gegaan met de berging.