Ongevallen in Oosterwolde door de gladheid

OOSTERWOLDE – Zondagmorgen werd de politie gealarmeerd voor diverse ongevallen in Oosterwolde. In de onderdoorgang van de N381 bij de Venekoten raakte een voertuig van de weg. Ook op de parallelweg van de N381 ter hoogte van de Drie Tolhekken raakte een voertuig van de weg en kwam tot stilstand in een nabijgelegen sloot. Op de N919 met de kruising Rijweg raakte eveneens een voertuig van de weg waarna het tot stilstand kwam in een sloot. Op de N919 ter hoogte van de afslag Schrappinga raakte deze morgen twee voertuigen van de weg. Een voertuig belandde hierbij in de sloot de andere kwam tot stilstand tegen een boom. Alle voertuigen liepen hierbij forse schade op. Of er personen gewond zijn geraakt bij de ongevallen is niet bekend. De voertuigen werden geborgen door Berger BCF.