25 jarige man uit Drachten aangehouden na vernieling en bedreiging in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Woensdagmiddag omstreeks 17:30 uur kreeg de meldkamer Noord Nederland een melding binnen dat in de Stationsstraat in Oosterwolde een verwarde man zou rondlopen die reeds verkeersborden had vernield. Diverse politie eenheden werden hierop aangestuurd en konden al snel de 25-jarige man die zwaar onder invloed was staande houden. De man reageerde meteen agressief naar de politieagenten en was niet meewerkend. Na enige verzet is de man aangehouden en geboeid. Een ter plaatse gekomen ambulance heeft de verdachte nagekeken op eventueel aanwezig letsel, dit was gelukkig niet het geval waarna de verdachte in de ambulance is vervoerd naar het politie bureau. De 25-jarige man uit Drachten wordt verdacht van vernieling en bedreiging en zal worden gehoord door de politie.