Rond half acht vanmorgen werd de brandweer van Oosterwolde gealarmeerd voor een ongeval met beknelling in de Weperpolder te Oosterwolde. Een 32-jarige automobiliste uit Driesum zat bekneld in het voortuig nadat de auto na de klap over de kop was geslagen en in tegengestelde rijrichting tot stilstand gekomen. Tijdens het aanrijden was het al bekend dat het slachtoffer amper letsel zou hebben maar het voertuig niet zelfstandig kon verlaten. Na overleg met het ambulance-personeel wat ook ter plaatse was, is er besloten om het dak van het voertuig te verwijderen. Nadat het slachtoffer bevrijdt was uit de benarde positie is deze met buik- en nekklachten per ambulance naar het ziekenhuis Nij Smellinghe te Drachten gebracht. De brandweer is nog ter plaatste gebleven om berger Broekhuizen te assisteren met het reinigen van het wegdek.