Op donderdag om 01.30 uur kreeg de politie een melding van een inbraak bij een bedrijf aan de Tinweg. De politie zag aan de voorzijde van het pand een auto staan. De politie zag uit de verte een verdachte uit het pand rennen en in de auto stappen. De auto reed daarop met hoge snelheid weg. De politie zette de achtervolging in via Om den Noort richting de Stellingenweg en de A32 richting Heerenveen. De politie is de auto uit het oog verloren. Uit het pand zijn twee flatscreen schermen weggenomen. Men is binnengekomen door een raam aan de voorzijde van het pand te vernielen. Signalement van de verdachte die door de politie is gezien: licht getinte persoon met zwart krullend halflang haar, lengte 1.75 – 1.85 lang, gekleed in donkere kleding. Een 47-jarige inwoner uit Wolvega heeft aangifte gedaan.