Bij een ongeval op de N919 (Weperpolder) is vanmorgen rond 6.30 uur een automobilist uit Oosterwolde gewond geraakt. Een auto die voor hem reed raakte door de gladheid in de slip en kwam dwars over de weg te staan. Het slachtoffer knalde met z’n bestelauto erboven op. Bij aankomst van de brandweer bleek het slachtoffer niet bekneld te zitten. Deze is door het personeel van de ambulance in combinatie met de brandweer uit z’n totaal vernielde auto gehaald. De TS van Oosterwolde kwam er ook niet zonder kleerscheuren vanaf. Zij belanden in de berm, omdat een kabelbedrijf daar bezig is met werkzaamheden, daar was de grond erg zacht en kwam men muurvast te zitten. Berger Broekhuizen die de vernielde auto’s kwam ophalen heeft de TS weer uit de berm getrokken. Nadat de weg vrij was heeft de brandweer het wegdek over tientallen meters nog gereinigd.