Maandag omstreeks 15.30 uur vond op de Steegde een aanrijding plaats tussen twee auto’s en een fietster. Een 27-jarige automobiliste uit Elsloo reed over de Steegde in de richting van de Van Emstweg. Een 19-jarige automobiliste uit Appelscha reed achter de 27-jarige. Op een gegeven moment wilde de 27-jarige rechts een inrit oprijden en gaf richting aan. Ze ging naar de linkerweghelft om zo de inrit rechts in te rijden. De 19-jarige had niet gezien dat haar voorgangster richting aangaf en haalde de auto rechts in. De 19-jarige automobiliste gaf gas om een aanrijding te voorkomen en kwam op de linkerweghelft terecht. Haar auto werd nog net aangereden aan de linkerachterzijde. Daar fietste op dat moment een 30-jarige inwoonster van Appelscha met achter op een 3-jarige meisje. De fietster en het kind kwamen op de motorkap terecht en vervolgens op het trottoir. De vrouw had een flinke vleeswond en diverse kneuzingen aan haar armen en benen. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Assen. Het kind is ter plaatse door een arts onderzocht en had geen verwondingen. Zij is door haar vader opgehaald en meegenomen naar huis.