TGO opgestart

Langedijke, 30-08-2006. De politie stelt een onderzoek in naar de dood van een 48-jarige vrouw in Langedijke. Woensdag werd het stoffelijk overschot van de vrouw aangetroffen in een woning aan de Stokdijk.

Woensdag kort na acht uur werd gemeld dat een vrouw in de woning onwel was geworden. Bij de komst van politie en ambulance bleek het slachtoffer, de 48-jarige bewoonster, overleden te zijn. De politie sluit niet uit dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. Ze had zichtbaar verwondingen. Een 53-jarige inwoner van Ooststellingwerf was op dat moment in de woning aanwezig. Hij is aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De oorzaak en de toedracht zijn nog niet bekend. De recherche van de politie Fryslân heeft dit in onderzoek. Door de politie is een TGO (Team Grootschalig Onderzoek) opgestart. Het circa 20 mensen tellende team bestaat onder andere uit diverse rechercheurs van verschillende disciplines.

Vooralsnog kunnen geen verdere mededelingen worden gedaan.