Wolvega, 08-10-2006 – Sinds vrijdag 6 oktober wordt Neeltje Sanduhan-de Vries uit Wolvega vermist. Iedereen die duidelijkheid kan verschaffen over de verblijfplaats van mevrouw Sanduhan wordt verzocht contact op te nemen met de politie Fryslân, telefoonnummer 0900 8844.

Mevrouw Sanduhan is die dag rond 17.00 uur in zeer depressieve toestand vertrokken vanaf haar woonadres aan de Van Helomalaan in Wolvega. Ze reed op een zwarte ‘oude weduwe’ fiets met ‘iets’ groens. Mevrouw Sanduhan is 49 jr oud, blank, lengte 1,65 á 1,75m, blond opgestoken haar en vermoedelijk gekleed in een zwarte leren jas en spijkerbroek.

Door de politie en familie zijn alle plaatsen en adressen waar ze mogelijk zou kunnen verblijven onderzocht. Door de Dienst Luchtvaart van het KLPD is met een helikopter een zoekactie gehouden boven het natuurgebied rond de rivier De Linde bij Wolvega. Alle inspanningen zijn tot nu helaas zonder resultaat gebleven. Iedereen die duidelijkheid kan verschaffen over de verblijfplaats van mevrouw Sanduhan-de Vries wordt verzocht contact op te nemen met de politie Fryslân, telefoonnummer 0900 8844.