Zaterdagavond omstreeks 23.55 uur werd de brandweer van Oosterwolde opgeroepen voor stormschade op de Hornleger en de Snellingerdijk in Oosterwolde. Op de Hornleger waren door de storm enkele dakplaten van een bedrijfspand in aanbouw los geraakt. Deze waaiden over een ander gebouw heen en belandden daar op straat en een voertuig. Op hetzelfde moment kwam er ook een melding binnen dat er op de Snellingerdijk door de storm een bord van een aannemer omver was gewaaid. Nadat deze opgeruimd was kon men voorlopig weer naar huis keren, echter om half vier werd men weer opgeroepen voor een boom over de weg op de Tronderweg bij Makkinga. Ook deze klus werd vakkundig geklaard. Om half negen stond de volgende klus te wachten en wel een boom over de weg op de Peperstraat. Ook hier werd met behulp van de kettingzaag de weg weer vrij gemaakt.