De politie heeft zaterdagnacht een 20-jarige man uit Oosterwolde (Fr.) aangehouden bij een uitgaansgelegenheid aan de Domoweg. De man wordt ervan verdacht een persoon te hebben mishandeld. Agenten konden de man aanhouden op aanwijzingen van omstanders. Dezelfde nacht heeft de politie een 26-jarige man uit Oosterwolde (Fr.) en een 19-jarige vrouw uit Oosterwolde (Fr.) aangehouden bij dezelfde uitgaansgelegenheid aan de Domoweg. Ter plekke stonden er bij benadering een dertig tal mensen op de openbare weg. De man wilde zich niet op bevel van de agenten verwijderen en werd uiteindelijk aangehouden. De vrouw ging zich er mee bemoeien en beledigde daarbij een agent, zij werd vervolgens ook aangehouden.

Politie houdt man aan na vernieling taxi

De politie heeft zaterdagnacht een 23-jarige man uit Oosterwolde (Fr.) aangehouden bij een uitgaansgelegenheid aan de Domoweg. De man had een taximeter uit een taxibusje vernield. Agenten konden de man aanhouden en namen hem mee naar het politiebureau