De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een mishandeling die in de nacht van zaterdag op zondag plaatsgevonden heeft bij een tankstation aan de A32. Een 21-jarige man uit Hoornsterzwaag werd hier door vijf personen dusdanig geslagen dat hij buiten bewustzijn raakte.

Het slachtoffer had eerder die avond ruzie gehad met de groep. Deze ruzie werd gesust en het slachtoffer ging samen met twee vrienden in de auto terug naar huis. Bij een tussenstop bij een tankstation rijdt een andere auto het terrein op. Uit de auto komen de vijf personen die op het slachtoffer in beginnen te slaan. Wanneer zijn vrienden hem willen helpen, worden zij door personen uit de groep op afstand gehouden. Op een gegeven moment stoppen de daders met de mishandeling en gaan zij er in hun auto vandoor.

Het slachtoffer is naar de huisartsenpost gebracht voor controle.