De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag drie inwoners van Donkerbroek van 18, 19 en 20 jaar, een 19-jarige inwoner van Haule en een 21-jarige inwoner van Groningen aangehouden op verdenking van diefstal. Een getuige had gezien dat de vijf bij een bedrijf aan ’t Oost borden met daarop de naam van het bedrijf hadden gestolen. De getuige waarschuwde direct via 1-1-2 de politie. Omdat de politie beschikte over een goed signalement van zowel de verdachten als de auto waar in ze reden, werd direct begonnen met een zoektocht. Ter hoogte van de Pegge in Donkerbroek zagen de agenten de betreffende auto met aanhanger rijden. Na een stopteken werden de vijf mannen aangehouden. In de aanhangwagen lag het bord met daarop de naam van het bedrijf. Na verhoor en een proces-verbaal mochten de vijf het bureau weer verlaten.