Woensdagmiddag net na half vier kwam er voor de ambulance en politie een melding binnen van een ongeval tussen 2 personenauto’s op de splitsing Elleboogsvaart-Norgerweg. Hier zijn door een voorrangsfout 2 personenwagens in botsing gekomen. Een 43-jarige automobilist uit Zuidhorn werd daarbij aangereden door een van rechtskomende auto bestuurd door een 41-jarige vrouw uit Een. Beide bestuurders belandden in een hagelbui. Het wegdek werd glad waardoor de bestuurster niet op tijd kon remmen om een aanrijding te voorkomen.

De ter plaatse geroepen ambulance heeft de inzittenden onderzocht op letsel maar vond niet dat deze voor nader onderzoek vervoerd hoefden te worden naar een ziekenhuis. Wel heeft de 41-jarige bestuurster, op advies van de ambulancedienst, een bezoek gebracht aan de huisarts. Zij liep letsel aan haar hand op. De politie heeft een ongevalsregistratie opgemaakt.