De volgende personen zijn afgelopen betrapt voor het rijden onder invloed.

Op de Heerenveenseweg in Oldeberkoop is een 26-jarige inwoner van die plaats zaterdagnacht gesnapt bij het rijden onder invloed. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van drie uur.

Zaterdag, 20:50 uur, Heerenveenseweg te Wolvega, 41-jarige automobilist uit Groningen, 715 ug/l. De man viel op toen hij slingerend en knipperend met de lichten via de Drafsportbaan en de grote Weegbree de Heerenveenseweg op reed.

Een 42-jarige inwoner van Appelscha is zaterdagnacht op de Wester Es in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Met een proces-verbaal en een rijverbod van een uur mocht hij het bureau weer verlaten.

Een 34-jarige bestuurder uit Nijeberkoop is zaterdagochtend op de Bekhofweg in Zandhuizen betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van vier uur.