OLDEHOLTPADE – Maandagmiddag heeft er om 16:18 uur op de N351 Stellingenweg bij Oldeholtpade een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Waar de aanrijding in eerste instantie werd gegeven op de Bovenweg in Oldeberkoop, bleek het daadwerkelijk op de Stellingenweg te zijn.

Hierbij raakte een jongeman uit Nijeholtpade met zijn benen bekneld in zijn voertuig. De brandweerkorpsen van Oldeberkoop en Wolvega werden gealarmeerd. De man is met hulp van de brandweer bevrijdt uit het voertuig.

De jongen reed richting Oosterwolde. Door nog onbekende oorzaak is de bestuurder op de andere weghelft gekomen en een tegen een naastgelegen boom geknald. De man is met verwondingen aan hoofd en benen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De VOA van de politie Friesland heeft het ongeval in kaart gebracht. De auto is total-loss en afgesleept door een berger.