Oosterwoldse motorrijder in botsing met fietser

SPANGA – De politie heeft zondagmiddag rond 15.30 uur een ongeval op de Pieter Stuyvestantweg afgehandeld. Een 45-jarige racefietser uit Luttelgeest fietste op de Zeedijk in de richting van de Pieter Stuyvesantweg toen hij ter hoogte van de kruising met de Lindedijk geen voorrang verleende aan de 43-jarige motorrijder uit Oosterwolde die vanuit de richting Wolvega kwam rijden. De motorrijder probeerde de fietser nog te ontwijken maar kwam met zijn voorwiel tegen het achterwiel van de fietser aan. Beiden kwamen door de aanrijding ten val. De fietser werd met hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis in Heerenveen overgebracht. Na behandeling mocht hij het ziekenhuis weer verlaten. De motorrijder werd voor controle naar het ziekenhuis in Drachten overgebracht. Ook hij mocht na onderzoek weer naar huis.

Geef een antwoord