Fietser en bromfietser gewond bij ongeval

OLDEBERKOOP – Bij een ongeval op de Stellingenweg in Oldeberkoop zijn maandag een fietser en een bromfietser licht gewond geraakt. Bij het ongeluk ontstond vooral materiële schade. Een 78-jarige inwoner van Oosterwolde fietste naast een vriendin over de parallelweg langs de provinciale weg N351 richting Oosterwolde. Een tegemoetkomende 17-jarige bromfietster uit Wolvega was meer bezig met het kijken naar de kilometerteller op haar voertuig, dan naar de twee fietsers voor haar. Zij zag te laat dat de twee fietsers op haar af kwamen, waarna ze in botsing kwam met de Oosterwoldenaar. Zowel de fietser als de bromfietster kwamen ten val. Beiden liepen schaafplekken op en de man had last van zijn rug. De Oosterwoldenaar werd ter controle met de ambulance overgebracht naar ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten.

About Post Author

Geef een reactie