HOOGEVEEN – Een 37-jarige verwarde man uit Oosterwolde heeft zich zondag bij een tankstation aan de Schutstraat in Hoogeveen met benzine overgoten. Hij wilde zichzelf in brand steken. Omstanders wisten hem te overmeesteren en hebben daarmee volgens een woordvoerder van de politie een ramp voorkomen.

De man werd zaterdagnacht ook al aangehouden op de A28 bij Fluitenberg voor rijden onder invloed van drugs. Hij was daar stilgevallen met zijn auto en probeerde te vluchten toen de politie zijn auto wilde wegduwen. Het incident bij het tankstation vond plaats korte tijd nadat de man weer was vrijgelaten. De verwarde man is overgebracht naar het politiebureau in Assen.

[i]Zie ook: [url=http://www.112oosterwolde.nl/?pagina=reader&newsid=8235]Oosterwoldenaar aangehouden voor rijden onder invloed van drugs[/url][/i]