OOSTERWOLDE – Donderdagavond omstreeks 19.00 uur vond er op de kruising van de N381 met de Drie Tolhekken bij Oosterwolde een aanrijding plaats tussen twee bestelauto’s. Eén van de bestuurders zag bij het afslaan richting Oosterwolde een tegemoet komende bestelbus over het hoofd met als gevolg een aanrijding.

Naast twee ambulance’s, politie en brandweer werd ook de traumahelicopter uit Groningen opgeroepen, echter deze kwam niet ter plaatse. Eén van de bestuurders moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijdt. De man zat met zijn voet klem. Beide bestuurders zijn door ambulancepersoneel ter plekke onderzocht maar hielden geen noemenswaardige verwondingen over aan de aanrijding.

De verkeersongevallen analyse van de politie Fryslân heeft het ongeval in kaart gebracht. Bergingsbedrijf Broekhuizen uit Donkerbroek heeft beide voertuigen afgevoerd. De N381 is ter plaatse van het ongeval ongeveer 1,5 uur afgesloten geweest, het verkeer werd omgeleid.