OOSTERWOLDE – Woensdagochtend werd in een woning aan de Klazingaweg in Oosterwolde het levensloze lichaam van een 67-jarige vrouw aangetroffen.

Een bekende van de vrouw vond haar omstreeks 8.20 uur en waarschuwde direct via 1-1-2 de hulpdiensten. Toen agenten na de melding bij de woning arriveerden, bleek het slachtoffer reeds te zijn overleden. Gezien de aangetroffen sporen wordt een misdrijf niet uitgesloten. Daarom is woensdag in de loop van de ochtend een onderzoeksteam geformeerd met daarin 25 rechercheurs uit de drie Noordelijke korpsen. In en rondom de woning wordt momenteel sporenonderzoek verricht en in de directe omgeving buurtonderzoek.

De politie komt graag in contact met getuigen of met mensen die anderszins informatie hebben dat het onderzoeksteam kan helpen bij dit onderzoek. U kunt daarvoor contact opnemen met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.