OOSTERWOLDE – De politie heeft donderdag het onderzoek naar de dood van de 67-jarige vrouw uit Oosterwolde voortgezet. Een familielid vond woensdagmorgen rond 08.20 uur het levensloze lichaam van de vrouw in haar woning aan de Klazingaweg. Direct na de ontdekking werd door de politie de woning en omgeving afgezet, dit om eventuele sporen te beschermen. Zoals nu blijkt is de 67-jarige vrouw door een misdrijf om het leven gekomen.

Forensische rechercheurs hebben tot woensdagavond laat onderzoek verricht in en rondom de woning. Donderdagochtend gaat het onderzoek verder. Ook is woensdag gestart met een buurtonderzoek in de directe omgeving. Dit onderzoek wordt vandaag uitgebreid. Het is nog niet exact duidelijk wat de doodsoorzaak is. Daarvoor is sectie op het lichaam nodig. Er werken inmiddels 25 rechercheurs aan deze zaak.