OOSTERWOLDE – De politie heeft in het onderzoek naar de moord op de 67-jarige Marijke Heijltjes uit Oosterwolde de hulp van het programma Opsporing Verzocht ingeroepen.

Op woensdag 12 september werd mevrouw Heijltjes levenloos in haar woning aan de Klazingaweg aangetroffen. Al gauw werd duidelijk dat zij door een misdrijf om het leven was gebracht. Ondanks de 30 binnengekomen tips en de vele getuigen die de afgelopen maanden zijn gehoord, is er helaas nog geen zicht op een dader.

In de reconstructie die is gefilmd wordt de laatste dag van het slachtoffer, dinsdag 11 september, in beeld gebracht. Naar aanleiding van het politieonderzoek heeft het rechercheteam vragen aan het publiek en wil hier graag via Opsporing Verzocht een antwoord op krijgen.

De Hoofdofficier van Justitie in Leeuwarden looft een beloning uit van € 15.000,= voor die tip die leidt tot het oplossen van dit misdrijf.

[b]Uitzending[/b]
De uitzending van Opsporing Verzocht over deze moord heeft inmiddels plaats gevonden,op 13 en 14 november j.l.
Informatie hierover is terug te vinden op:www.opsporingverzocht.nl.