OOSTERWOLDE – Maandagavond omstreeks 21:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de kruising van de Drie Tolhekken in Oosterwolde. Eenmaal ter plaatse bleken er twee voertuigen elkaar geraakt te hebben, door de klap kwam een voertuig tot stilstand tegen een lantaarnpaal.

Een 65-jarige automobilist uit een klein dorp in de gemeente Marum is maandagavond gewond geraakt.
De man reed over de Drie Tolhekken, vanuit de richting van Makkinga en wilde de kruising oprijden. Hij werd daarbij in de flank aangereden door een 42-jarige automobilist uit Diever. De 65-jarige man raakte hierbij bekneld in zijn auto. Hij is door de brandweer bevrijd en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De man uit Diever werd ter plaatse onderzocht door het ambulancepersoneel maar was ongedeerd.
De Verkeersongevallen Analyse doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.