1 augustus 2021

Gewonde bij aanrijding op kruising N381 met Bosberg in Appelscha

APPELSCHA – Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de kruising van de provinciale weg N381 met de Bosberg in Appelscha raakte zaterdagochtend omstreeks 10.30 uur één persoon gewond. De voertuigen raakten zwaar beschadigd door de aanrijding.

De voertuigen kwamen vermoedelijk door een voorrangsfout met elkaar in botsing op de kruising. Door de aanrijding kwamen beide voertuigen in de middenberm tot stilstand. Eén inzittende werd met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. Alle andere betrokkenen kwamen met de schrik vrij. Bergingsbedrijf Broekhuizen heeft beide voertuigen geborgen. De politie zorgde er tijdens de afhandeling van het ongeval voor dat het verkeer in goede banen werd geleid.

Geef een antwoord