Man zwaar gewond bij aanrijding in Waskemeer

WASKEMEER – Woensdagochtend omstreeks 10.20 uur raakte bij een eenzijdig ongeval op de Leidijk bij Waskemeer de bestuurder, een 35-jarige man uit Haule, van een bestelauto gewond.

Door een nog onbekende oorzaak raakte de man de controle over zijn voertuig kwijt en sloeg enkele malen over de kop, hierbij werden een aantal bomen geraakt. De bestuurder werd door ambulancepersoneel en de brandweer van Haulerwijk uit zijn voertuig bevrijdt. Een arts van het MMT uit Groningen assisteerde het ambulancepersoneel.

Het slachtoffer is zwaar gewond met een ambulance overgebracht naar het UMCG in Groningen. De weg was tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten. Bergingsbedrijf Broekhuizen heeft het zwaar beschadigde voertuig geborgen.

About Post Author

Geef een reactie