FOCHTELOO – De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben over de brand die afgelopen vrijdagmiddag 13 maart een deel van het natuurgebied Fochteloërveen tussen Veenhuizen en Fochteloo in de as legde. De brand is naar alle waarschijnlijkheid aangestoken.

Het vuur werd rond half drie ontdekt maar had mogelijk al enige tijd gewoed. De brand is begonnen bij het schelpenpad dat door het gebied loopt. De politie is daarom op zoek naar mensen die andere personen hebben gezien of die iets verdachts of bijzonders is opgevallen op het bewuste fiets- annex voetpad of in de omgeving.

[b]Man op fiets[/b]
De politie wil in ieder geval graag in gesprek komen met een man op een fiets die mogelijk een belangrijke getuige zou kunnen zijn. De man is nog kort in gesprek geweest met een hardloper. Ook mensen die wellicht op een andere wijze over informatie zouden kunnen beschikken worden gevraagd contact op te nemen.

[b]Contact opnemen[/b]
Heeft u informatie neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of via het [url=https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldpunten/meldformulier.html]online meldformulier[/url] op www.politie.nl.