DONKERBROEK – Een 35-jarige man uit Donkerbroek is maandagochtendvroeg rond 5.20 uur mishandeld toen hij een inbraak bij zijn buren aan de Bovenweg ontdekte.

Het slachtoffer liet zijn hond uit. Tijdens het uitlaten zag hij een witte auto met de kofferbak open bij de woning van zijn buren staan. Hij wist dat zijn buren niet thuis waren. Daarom nam hij poolshoogte bij de woning. Bij de woning trof hij de inbreker aan. Deze sloeg hem pardoes met een harde klap neer. Ook gaf de man hem trappen tegen zijn lichaam. De dader ging er vervolgens in zijn auto vandoor.

Het slachtoffer werd ter plekke onderzocht door ambulancepersoneel. Zij namen de 35-jarige voor verdere medische behandeling mee naar het ziekenhuis. Het is nog onbekend wat het letsel van de man is.

[b]Sporenonderzoek[/b]
Bij nader onderzoek bleek dat in de betreffende woning en de schuur was ingebroken. Uit de woning is onder meer sterke drank en een kluis weggenomen. De forensische opsporing heeft sporenonderzoek verricht in en bij de woning.