APPELSCHA – Op dinsdag 20 oktober werd er in 2 auto’s in Elsloo en Appelscha ingebroken. Hierbij werden diverse goederen weggenomen.

De eerste auto stond geparkeerd aan de Canada in Elsloo op het parkeerterrein Aekingameer nabij de Kale Duinen. De aangever had zijn auto hier omstreeks 12:00 uur geparkeerd en toen hij een uurtje later terug kwam bleek er een ruit van zijn auto te zijn ingeslagen. Uit zijn auto mist hij onder andere kleding en foto apparatuur.

De tweede auto stond geparkeerd aan de Bosberg in Appelscha, tussen 11.00 en 15.00 uur werd hier ingebroken. Ook werd bij deze auto een ruit ingeslagen en werd er onder andere een tas met inhoud gestolen.

Bent u getuige geweest of heeft u mogelijk iets verdachts gezien rond deze tijdstippen neem dan contact op met het politiebureau in Oosterwolde via 0900-8844.