OOSTERWOLDE – Maandag 12 oktober omstreeks 18:17 uur werd er door een onbekend gebleven persoon een melding gemaakt bij het politiebureau te Oosterwolde. Deze melder gaf aan dat er iets verdachts zou liggen aan de Houtwal bij het schelpenpad. Dit betrof aan het water aan de nadere kant van de kruising Prakkenlaan.

Door de agenten werd op de opgegeven locatie een verdacht pakket aangetroffen. Door de wijze hoe het pakket verpakt was zou er mogelijk een lichaam in kunnen zitten. Hierop hebben de agenten de plaats afgezet en is de forensische opsporing in kennis gesteld om een nader onderzoek in te stellen.
Uit dit onderzoek bleek dat er geen lichaam in het pakket zat maar iets wat daar op moest lijken.

Heeft u dit pakket daar neergelegd of weet u wie dit heeft gedaan? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.