Man uit Appelscha overleden bij aanrijding in Vriezenveen, vrouw zwaargewond

VRIEZENVEEN – Bij een ernstige aanrijding op de N36 bij het Overijsselse Vriezenveen is zondagmiddag een 58-jarige inwoner van Appelscha om het leven gekomen, een 56-jarige vrouw uit Appelscha raakte zwaar gewond. Bij de aanrijding kwamen ook een 62-jarige vrouw uit Almelo en een 70-jarige man uit Schuinesloot om het leven.

Aan het eind van de middag rond 16.40 uur botsten twee personenauto’s frontaal op elkaar op de N36 bij Vriezenveen. De ravage was enorm na de aanrijding. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter kwamen in grote getallen ter plaatse. De weg werd in beide richtingen afgesloten. De politie doet onderzoek naar hoe het kon gebeuren dat een van de personenauto’s op de verkeerde weghelft terecht kwam.

ongeval-14

ongeval-6

ongeval-8

ongeval-11
Foto’s: Persbureau Ginopress / Kevin Gerrits

About Post Author