18 oktober 2021

Auto botst op boom en komt op de kop tot stilstand, bestuurder raakt ernstig gewond

ELSLOO – Zaterdagavond omstreeks 23:40 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Kloosterweg tussen Appelscha en Elsloo. Ter plaatse bleek een personenauto door een nog onbekende oorzaak op een boom te zijn gebotst. Het voertuig kwam hierbij enkele tientallen meters verderop op de kop tot stilstand. De bestuurder van het voertuig kon op eigen kracht het voertuig verlaten. De bestuurder ook de enige inzittende van het voertuig werd na stabilisatie met spoed overgebracht naar het UMC in Groningen. De politie heeft in afwachting van een berger de wrakstukken die over een grote afstand lagen verspreid verzameld. De gemeente kwam ter plaatse om het vervuilde wegdek te reinigen. De politie heeft rapport opgemaakt en zal verder onderzoek gaan verrichten naar de toedracht van de aanrijding.