16 augustus 2022

Automobilist (20) raakt zwaargewond na eenzijdig verkeersongeval op de Kloosterweg in Elsloo

ELSLOO – Zaterdagmorgen omstreeks 06:35 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Kloosterweg in Elsloo. Ter plaatse bleek een personenauto door een nog onbekende oorzaak van de weg te zijn geraakt en op een boom te zijn gebotst. Het voertuig kwam na de botsing in een akker tot stilstand. De bestuurder, een 20 jarige inwoner uit de gemeente Heerenveen raakte hierbij zwaargewond en moest door de hulpdiensten uit het voertuig worden gehaald. Het slachtoffer is vervolgens met spoed overgebracht naar het UMC in Groningen. De verkeersongevallen analyse kwam ter plaatse om onderzoek te verrichten naar de toedracht van de aanrijding. De Kloosterweg was geruime tijd afgesloten voor het verkeer.