DONKERBROEK – Zondagavond omstreeks 19:50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Leidijk tussen Donkerbroek en Waskemeer. Eenmaal ter plaatse bleken drie voertuigen met elkaar in botsing te zijn gekomen. De inzittenden konden op eigen kracht de zwaarbeschadigde voertuigen verlaten en werden opgevangen door voorbijgangers en omwonenden. De ter plaatse gekomen ambulancemedewerkers hebben de inzittenden van de betrokken voertuigen gecontroleerd op eventueel aanwezig letsel, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Volgens enkele getuigen zou één van de auto’s op de verkeerde rijbaan terecht zijn gekomen. De politie heeft tijdens de afhandeling van het ongeval de Leidijk afgesloten voor het verkeer en onderzoek verricht naar de exacte oorzaak van het ongeval. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om twee voertuigen te bergen, het derde voertuig kon na afhandeling van het ongeval zijn weg vervolgen.