25 september 2022

Auto raakt van de weg en komt tegen boom tot stilstand

HAULERWIJK – Zondagavond omstreeks 20:35 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Rolpaal in Haulerwijk. Ter plaatse bleek een bestuurder van een personenauto door een nog onbekende oorzaak van de weg te zijn geraakt. De bestuurder raakte met zijn voertuig vervolgens een boom en kwam vervolgens achterstevoren tegen een boom tot stilstand. De hulpdiensten die snel ter plaatse waren hebben zich vervolgens om de bestuurder ontfermd. De bestuurder kon op eigen kracht het voertuig verlaten waarna hij ter plaatse aan zijn verwondingen is behandeld, vervoer naar het ziekenhuis was noodzakelijk. De politie kwam ter plaatse om onderzoek te gaan verrichten naar de exacte oorzaak van het ongeval. Een berger kwam ter plaatse om de zwaar beschadigde auto te bergen.