OOSTERWOLDE – Zaterdagmiddag omstreeks 16:15 uur werden de hulpdiensten waaronder de politie, een tweetal ambulances en de brandweer van Haulerwijk gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Weperpolder (N919) met de kruising FochteloĆ«rveen. Ter plaatse bleken twee voertuigen door een voorrangsfout met elkaar in botsing te zijn gekomen. De hulpdiensten die snel ter plaatse waren hebben zich over de twee gewonden ontfermd. De bestuurder van een voertuig kon op eigen kracht zijn voertuig verlaten en werd door de ter plaatse gekomen ambulancemedewerkers behandeld aan zijn verwondingen. De bestuurder van de bestelbus werd door de brandweer uit zijn voertuig bevrijdt en overgedragen aan de ambulancemedewerkers voor verdere behandeling. De weg was tijdelijk dicht voor het verkeer. De politie maakte rapport op van de aanrijding. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de twee zwaar beschadigde voertuigen te bergen.