APPELSCHA – Donderdagavond omstreeks 23:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Industrieweg in Appelscha. De bestuurster van een personenauto reed rond 23:00 uur met haar auto over de Industrieweg en raakte bij een wegversmalling verschillende verkeersborden. De vrouw kwam vervolgens met haar voertuig in een sloot tot stilstand. De vrouw raakte hierbij gewond waarop de hulpdiensten met spoed ter plaatse zijn gekomen ter hulpverlening aan de bestuurster. Omdat er mogelijk sprake was van rijden onder invloed werd er besloten om een blaastest af te nemen bij de bestuurster. De blaastest mislukte keer op keer waarop besloten is in het ziekenhuis een bloedproef af te nemen. De vrouw is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte flink beschadigd en is afgesleept door een bergingsbedrijf.