Diploma’s, Jubilea en afscheid op korpsavond brandweer Ooststellingwerf

OOSTERWOLDE – Zaterdagavond vond de jaarlijkse korpsavond plaats voor de brandweerposten van Oosterwolde, Appelscha, Haulerwijk en Oldeberkoop. Deze korpsen vormen samen cluster Zuid-Oost binnen de veiligheidregio Frysl├ón. Tijdens deze korpsavond werden er diploma’s uitgereikt aan de geslaagde vrijwilligers. Ook werden er diverse onderscheidingen uitgereikt aan vrijwilligers met een jubileum. Burgermeester Harry Oosterman reikte samen met clusterhoofd Geert Sjoerdstra de diploma’s uit. Na de uitreiking werd er ook afscheid genomen van zes brandweerlieden die jarenlang klaar hebben gestaan voor de veiligheid in Ooststellingwerf. Na de uitreiking werd er een feestje georganiseerd door de feestcommissie van brandweer Appelscha en Oosterwolde om de vrijwilligers te huldigen.

Diploma’s:
Diploma Manschap A Geesinus Blomsma Post Appelscha.
Diploma Bevelvoerder Gerlof Dijkstra Post Oosterwolde.
Diploma Chauffeur en Diploma Voertuigbediener/Pompbediener Dennis Kiewiet Post Oosterwolde.

Jubilea:
12,5 Jaar Jeroen Baron Post Oosterwolde.
12,5 Jaar Jan Benedictus Post Oldeberkoop.
12,5 Jaar Theo Heeringa Post Haulerwijk.
12,5 Jaar Pieter Talma Post Oldeberkoop.
20 Jaar Klaas van der Veen Post Oosterwolde.
20 Jaar Arjen Bouland Post Oosterwolde.
20 Jaar Jan Kajuiter Post Haulerwijk.
20 Jaar Freddy Dijkstra Post Oldeberkoop.
25 Jaar Sietse Brinksma Post Oosterwolde.

Afscheid:
Wietze Brandsma
Rene Bos
Jaap de Jong
Sietse Brinksma
Klaas van der Veen
Richard Stuiver