31 januari 2023

De Blesse: joryriding met gestolen auto

De politie heeft maandagochtend aan de Domeinenweg een onderzoek uitgevoerd nadat er in het water van de Linde een auto was gevonden. Een passant meldde de politie dat hij een auto in het water zag liggen. Daarop is de politie, ambulance, traumahelikopter en brandweer uitgerukt om hulp te verlenen. De auto was praktisch volledig onder water geraakt. Duikers van de brandweer onderzochten de wagen maar troffen geen bijzonderheden in en rond het autowrak aan. Een berger takelde het vehikel uit het water. Onderzoek wees uit dat de personenauto zondagavond uit Wolvega gestolen was. De wagen is waarschijnlijk door joyriders na gebruik in het water gedumpt. De gedupeerde eigenaar is door de politie geïnformeerd. De politie onderzoekt de zaak.

zie ook: [url=http://www.112oosterwolde.nl/?pagina=14&newsid=6691&title=De%20Blesse:%20gestolen%20auto%20in%20het%20water]De Blesse: gestolen auto in het water[/url]

About Post Author

Geef een antwoord