Automobilist aangehouden na mishandeling

OOSTERWOLDE – De politie heeft dinsdagmiddag in Assen een 59-jarige automobilist uit Appelscha aangehouden op verdenking van mishandeling. De bestuurder had eerder die middag op de N351 nabij Oosterwolde een 56-jarige automobilist uit die plaats mishandeld. De bestuurder uit Oosterwolde had de 59-jarige bestuurder uit Appelscha ingehaald. De man wilde vervolgens invoegen en dit werd hem onmogelijk gemaakt. Eenmaal aangekomen bij de verkeerslichten stapte de 59-jarige man uit zijn auto en gaf de 56-jarige bestuurder een vuistslag in het gezicht. De man uit Oosterwolde liep daarbij letsel op aan zijn gezicht.

De bestuurder uit Appelscha stapte in zijn auto en reed weer verder. De bestuurder uit Oosterwolde stapte ook in de auto en ging achter de man aan. Hij waarschuwde ondertussen via 1-1-2 de politie. Uiteindelijk kon 59-jarige man in Assen aan de kant van de weg worden gezet. Daar werd hij aangehouden en vervolgens overgebracht naar het politiebureau in Oosterwolde.

De man werd voor nader onderzoek ingesloten.

About Post Author

Geef een reactie