3 augustus 2021

Mishandeling in Appelscha

APPELSCHA – De politie onderzoek de openlijke geweldpleging en mishandeling van een 21- inwoner uit Roggel. In de nacht van zaterdag 17 april op zondag 18 april rond 03.30 uur ging de man na een avondje stappen naar huis. Bij een horecagelegenheid aan de Vaart Zuidzijde werd hij lastig gevallen door een groep jongeren die kort hiervoor het café hadden verlaten. Twee van deze jongens reden op scooters waarvan er één blauw van kleur was en de andere zwart van kleur. Zij blokkeerden zijn doorgang en vervolgens werd hij door anderen uit de groep geschopt en geslagen. Het slachtoffer raakte gewond en viel op straat. Nadat hij op de grond lag ging de groep door met de mishandelingen. Op en gegeven moment kon het slachtoffer aan zijn belagers ontkomen en is hij weggevlucht en heeft zich verstopt achter een woning. Door de vechtpartij is hij zijn jas en diverse persoonlijke bezittingen waaronder geld en identiteitspapieren kwijt geraakt.

De politie is opzoek naar getuigen van deze openlijke geweldpleging of naar mensen die informatie over deze zaak hebben. De politie is bereikbaar via het telefoonnummer 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven, belt u dan met de Stichting Meld Misdaad Anoniem bereikbaar via het nummer 0800 – 7000.

Geef een antwoord