Inbraak bij tankstation

WIJNJEWOUDE – De politie stelt een onderzoek in naar een inbraak bij een tankstation aan de Opperhaudmare. Zondagochtend, rond 05.40 uur kreeg de politie de melding dat getuigen hadden gezien dat een aantal personen probeerden het tankstation binnen te komen door het forceren van een deur. Direct alarmeerden zij via 1-1-2 de politie die snel ter plaatse was en de achtervolging kon inzetten.

De daders vertrokken in een auto, mogelijk een zwarte Audi A6 met hoge snelheid in de richting van Drachten. Met meerdere politie-eenheden werd een achtervolging ingezet waarna de auto via de A7, de A32 en uiteindelijk nabij Akkrum uit het zicht verdween en niet meer de achterhalen viel. De politie is op zoek naar getuigen die die auto mogelijk in de omgeving van Akkrum hebben gesignaleerd.

Getuigen kunnen hun informatie doorgeven via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in. Ter plaatse werd met getuigen gesproken. Of er goederen uit het pand zijn weggenomen wordt onderzocht.

Een 53-jarige inwoonster van Donkerbroek heeft namens het bedrijf aangifte gedaan.

Geef een antwoord