Man aangehouden voor dealen drugs

OOSTERWOLDE – De politie heeft woensdagmiddag na een drugsactie een 20-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden op verdenking van het handelen in drugs. Agenten hadden informatie gekregen dat de man al lange tijd in harddrugs dealde in Sneek en Oosterwolde. Afgelopen woensdag werd besloten om tot actie over te gaan. De Leeuwarder verkocht drugs vanuit een woning aan de Tjongerhof in Oosterwolde. Vier gebruikers werden door agenten afgevangen, nadat ze drugs hadden gekocht bij de 20-jarige. Vervolgens werd Leeuwarder in de woning aangehouden. Hij was in het bezit van 51 bolletjes heroïne en cocaïne. De drugs werden in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en voor nader onderzoek ingesloten.

About Post Author

Geef een reactie