Verkeerscontrole Appelscha

OOSTSTELLINGWERF – Zeven motoragenten van de politieteams Heerenveen en de Stellingwerven hebben donderdag en vrijdag op verschillende locaties verkeerscontroles gehouden. Tijdens de controles werd ook een onopvallende politiemotor ingezet. De actie resulteerde in 64 bekeuringen voor diverse verkeersovertredingen.

Tijdens de controles op vrijdag lag het accent vooral in de gemeenten Oost- en Weststellingwerf. ’s Avonds werd een controle gehouden op de N381, ter hoogte van Appelscha. Hier werd bekeurd voor snelheid en het overschrijden van de doorgetrokken streep. Het accent lag hier op motorrijders die richting de TT in Assen gingen.

Eén motorrijder werd gemeten met een snelheid van 146 kilometer per uur, waar 100 was toegestaan. Ook werd er een Noorse motorrijder bekeurd voor een te hoge snelheid. Hij moest ter plaatse 172 euro betalen. Een 21-jarige bestuurder van een personenauto uit Haule werd betrapt met een snelheid van 168 km/u. Deze bestuurder kon ter plaatse zijn rijbewijs inleveren. Ook werden vier automobilisten bekeurd die de door getrokken streep hadden overschreden en werd er nog een bestuurder bekeurd voor het rijden onder invloed.

Geef een antwoord